2007. november 28., szerda





MÉRHETÖ EGÉSZSÉG


MÉRHETŐ EGÉSZSÉG! A BIOPHOTING SCANNER SEGITSÉGÉVEL!

"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem,hogy mennyi élet volt éveidben"!


Ez a gondolati idézet egy segítség azon ember társaink részére,akik úgy gondolják ,hogy valamelyik szó tördel-ék feleltette a figyelmét,és talán kész a tartalommal is törödeni!

Ez az én szövegértelmezésem alapjaiban az én,a családom ,a barátaim,ismerőseim egészségének helyzetének ,pillanatnyi állapota Mert minden további bármilyen kezdeményez és csak ezután valósítható meg.Ha beteg vagyok,sajnos a jövőképpemmel már kevésbé vagyok fogékony foglalkozni.

Ha egészséges vagyok lehetnek ,vágyaim ,elképzeléseim,céljaim,törekvéseim,ahóz,hogy ezekből valóság lehessen viszont fontos a döntésem!


Mikor?milyen körülmények között hozom meg a fontos döntésemet,minek a céljára !

Ne a kifogásokat keresve hozzunk döntést,mert akkor a fenti idézet,nem nekünk fog szólni!

A fontos döntésünket,életkörülményeinkről,egy álmunk esetleges megvalósításáról,a tegnap el feledéséről,de a jövő kilátásainak jobbá tételéről dönt hetünk!

Soha ne mond,hogy soha! Aki ezt mondja az már ne is foglalkozzon a fenti idézet tar talmi részével!

Ne feledjék, hogy senki sem jobb vagy rosszabb másoknál. Csak azt kell tudnunk, hogy mit szeretnénk kezdeni üzletünkkel, és utána el kell kezdeni dolgozni és beszélni!

Ön amit el ért avval elégedjen meg,de ne is hibáztasson senkit,mert a sorsa nem fordult jobbra.Mindig csak saját magától kérdezze vissza"meg tettem mindent "az életemben azért,hogy el érjem a valaha ki tüzőtt célomat? Ha nem tettem meg mindent akkor csak magamat hibáztat hatom! Ez nagyon fontos tényező,hogy ismerjük fel a saját hibáinkat,ne máshol keresve ,vigasztalódjunk!Lehet,hogy a szüleink nem voltak elégé figyelmesek,vagy miért nem tették ők meg a megfelelő időben a megfelelő döntésüket!Ezt soha ne tegyük,mert mindenki csak a saját hibáiért felel,a szülei hibáiért én vagy más nem felelhet. A körülményeket kell mindig vizsgálnunk,abból tanuljunk,vonjuk le a megfelelő konzekvenciákat.

A saját és közvetlen hozzátartozó,vagy barát ,vagy egy jelentkezz ő ,figyelmét időben egy megfelelő gondolkodással lehet,kedvezőké változtatni,ha döntöttünk!

Ha döntöttünk akor viszont aprólékosan tervezzük meg ,innentől a pontól az életünk minden hátra lévő pillanatát,mert a céljainkkal együtt ,fogunk előre haladni,olyan sebességel amit a saját magunk által kitüzőtt szint diktálni fog. De mindig legyünk tisztában az emberi magatartásunk szintjével,legyünk mindig előre látóak,tervszerűek,kitartóak,semmijen erőnek,csábit ásnak ne engedjünk.Legyünk célratörőek,de mindig legyünk vele tisztában,honnan indultunk,ezt az egy dolgot soha ne feledjük,akkor tudjuk meg őrizni az emberi tarhásunkat,a családunk,a barátaink,ismerösein horizontjában.

És egy nagyon fontos az első sor idézetének gondolat sorához! Bízzunk ön magunkban! Igazán fontos, hogy kemény munkánk által tiszteletet mutassunk, jól érezzük magunkat és vezetői képességeket fejlesszünk ki. Ne feledjűk el, hogy a győztesek sohasem adják fel, és akik fel adják, sohasem nyernek!
A hitünkben,legyünk mindig becsületesek,és kitartóak!

Soha ne kételkedjünk döntésünk eredeti valódiságában,mindig büszkén cipeljük a képzeletbeli virtuális "hátizsákunkat"a kikövezett és a ki kövezetlen útszakaszokon egyaránt!

Ezen az úton persze nem egyedül,botorkálva,haladunk,mert akkor a ki tüzőtt,céljainkat sohasem érnénk el,ehhez kell egy csapat,a csapatról mindenkinek saját magának kell gondoskodnia!
Ezt hívják MLM.hálózatí rendszernek.

A hálózati rendszer a legjobb eszköz ahhoz, hogy személyesen és munka társainkon keresztül el juttassuk a termékeket és az üzenetet mindenkihez. Hogy meg valósítsuk céljainkat és álmainkat a legkisebb anyagi befektetéssel, és elérjűk azt, amit igazán szeretnénk. És azt az anyagi biztonságot, melyet ezáltal elérhetőnk még az is fokozza, hogy egy nagy, komoly játék részesei vagyunk. Egy egészségesebb, jobb társadalom a tét!

A lelkesedés, motiváció és a család tagjaival,a barátainkkal, és a csoportbeli barátok elkötelezettsége által jut hat mindenki a sikerekhez. Olyan, mintha egy láthatatlan kapocs kötné össze az azonos beállítottságú embereket és ez megállíthatatlan hajtóerőt hoz létre,minden területen. Itt lehet le mérni az első gondolati sorban lévő, mondat jelentőségét",hogy mennyi élet volt éveidben"!

" A személyes döntésünk tárgya mindig legyen az egészségünk ,amelynek segítségével jobban és hosszabb ideig él hetünk"!

A DÖNTÉSEINK MINDIG LEGYENEK OLYAN HATÁROZOTTAK , MINT E KÉT SZÁLL RÓZSA SZÉPSÉGE!

Ehhez kapcsolódva akkor nézzük meg mi a javaslat?

Mivel kezdjük el a lehetséges döntésünk előkészítését?

Részleteiben tanulmányozzuk az alábbi anyagok tar talmi,és végrehajthatóbban fogalmazott szöveg ,szerkezetét!

A döntés előtt forduljunk a Blog írójához, az esetleges ÖN üzletépitőjéhez!

id.Csik József

Életmód-változtató tanácsadó!

Tel.:06-30-9527117

Skype.: joskaba45

e.mail.: joskaba.pharmanex@gmail.com

A JÖVŐNK ELKEZDÖDŐTT!

A Pharmanex jövője

A Pharmanex az a ritka cég, amely mind elkötelezettséggel, mind pedig kapacitással rendelkezik küldetésének teljesítéséhez, hogy hosszú távon megőrizze az emberek egészségét és életminőségét. A Pharmanex elkötelezettsége a fogyasztó jövőbeli szükségletei iránt az üzlet valamennyi területén kézzelfogható. Ez az üzleti stratégia, amely magában foglalja a globális terjeszkedést, a termék innováció iránti elkötelezettséget, valamint az új és fejlett szállítási rendszerek elszánt keresését, biztosítja, hogy a Pharmanex megtartsa vezető pozícióját ebben az erős versenyszektorban.

Szilárd testületi vezetés
A Pharmanex, amelynek San Franciscóban is vannak kirendeltségei, székhelye Provoban, Utah államban található, Joseph Chang, elnök időszakos vezetése alatt áll. A szakemberekből álló, magasan képzett személyzet elkötelezett a cég küldetésének teljesítése iránt, azaz, hogy gondoskodjanak az emberek egészségről és életminőségéről oly módon, hogy erőforrásokat, támogatást és egészséges üzleti gyakorlatokat biztosítanak, amely szükséges, hogy segítsék a képviselő erőket sikereik elérésében.

Vezető pénzügyi hírnév
1998-ban a Pharmanex a világ egyik legnagyobb közvetlen értékesítő cégei egyikének, a Nu Skin Enterprises-nak teljes tulajdonú leányvállalatává vált. A Pharmanex, így egyedi üzenetét és termékét egy finomított marketing rendszer segítségével támogatja, amely páratlan pénzügyi jutalmakat kínál termékforgalmazóinak, megcélozva egyidejűleg az egészségpiac fogyasztóinak különböző szükségleteit.

A Nu Skin Enterprises (NSE) 20 éves pénzügyi stabilitással, növekedéssel és vitathatatlan vezetéssel büszkélkedik a közvetlen-értékesítési iparban. Egy évvel az NSE-vel való társulás után, a Pharmanex vállalat független amerikai, japán, koreai, tajvani és európai képviselőkkel több, mint megduplázta bevételét, évi 40 millió dollárra. A Nu Skin Enterprises három részlegén keresztül globális szinten közel 900 millió dollár bevételt generált, és körülbelül 600 millió dollárja van eszközökben. Részvényeit (NUS) a New Yorki Tőzsdén jegyzik, és a világon sok országban működik.

Virtuális látogatás a vállalat irodáiba virtuális látogatáshoz >> Ez a virtuális látogatás lehetővé teszi Ön számára, hogy betekintést nyerjen a Nu Skin Enterprises szívébe. Járja be az Egyesült Államokban lévő központunkat!

A látogatás elkalauzolja Önt a Utah állambeli Provóban álló mind a hét épületünkbe, melyek: a Hi Rise, a Kress Épület, a Pharmanex Laboratóriumok, Üzletek, az Elosztóközpont, a Hálózati Operációs Központ (NOC), valamint a Kereskedelmi Park.

Külön említést érdemel, hogy meg tudja tekinteni a Hi Rise épület mind a tíz szintjét, köztük Blake Roney irodáját a tizedik szinten, valamint azt is láthatja, hogy hol esnek át a Pharmanex termékek az igen szigorú 6S minőségbiztosítási folyamaton.

A TUDOMÁNY,AMELYBEN MEGBIZHAT! Sok változó befolyásolja, hogy egy termék mennyire biztonságos és hatékony. Az éghajlat, a hőmérséklet, a levegő és a talaj minősége, az aratási módszer, a tárolás körülményei, a feldolgozási eljárás, a minőségellenőrzési folyamatok mind hozzájárulnak a termék általános minőségéhez. Bármelyik terület elhanyagolásának eredménye a nem megfelelő termék. Így egy vállalat állításai még nem garantálják, hogy a termék valóban jó. A Pharmanex kutatási és fejlesztési elkötelezettsége az összes területet célba veszi, mert tudósaink elszántak, hogy a lehető legjobb növényeket alkalmazzák.


Nem számít, mennyire elszántan igyekszünk egy tiszta gyógyszert természetes alapanyagokból előállítani, ha nincs elegendő nyersanyag, és ha nem tudjuk mesterségesen létrehozni, akkor nincs termék. Amikor a Pharmanex megközelítés szerint kezdtem el dolgozni, a lehetőségek korlátlanná váltak.
Dr. Michael Chang

Ha minden minőségi elem a helyén van, a termék készen áll a vizsgálatokra. A Pharmanexnél ez a helyzet. Minden termék a legjobb minőséget és az elvárt eredményt hozza. Ezért más a Pharmanex, mint a legtöbb táplálékkiegészítőt gyártó cég. Egy több mint 125, teljes munkaidőben dolgozó, tudósból és PhD fokozattal rendelkező kutatóból álló csapat (sokan nagy gyógyszeripari cégnél kezdték pályafutásukat) alkalmazza a táplálékkiegészítők terén a gyógyszerészethez hasonló megközelítést. A kutatásnak és fejlesztésnek ez a lenyűgöző motorja, függőlegesen integrálva a növénytermesztéssel és a kivonási folyamatokkal, valamint csúcsminőségű termeléssel, a piacon ma a legjobb minőségű, tudományosan megalapozott termékeket kínálja. A Pharmanex garantálja, hogy minden kiegészítőben pontosan a szabványos, javasolt mértékű természetes alapanyag található. Minden csomagban, minden kapszulában, mindig.

Megalakulásától mostanáig, a Pharmanex az iparág legjobb tudósait gyűjtötte össze, hogy a világ legjobb táplálékkiegészítőit állítsák elő. A táplálkozástudomány nagyon összetett, és termszetéből adódóan multidiszciplináris. Nincs tudós, aki mindent tudna róla, még kevesebb, aki tudná, hogyan kell az összetevőket használható kiegészítőkké keverni. Csak egy nagy, változatos csapat képes felnőni a feladathoz, hogy sikeresen megbirkózzon ezzel a sokrétűséggel.

Ma Joseph Chang, Ph.D. elnöksége alatt, a Pharmanex több mint 125 tudóst, három modern laboratóriumot, és egy globális tudományos kutatóhálózatot alkalmaz, amely páratlan az iparágban.

Ez a 125-nél több tudós magáénak vallja azt a globális nézetet, amely magába foglalja a Pharmanexnél házon belül meglévő erőforrásokat, beleértve a kutatást és fejlesztést, kémiát, minőségellenőrzést/minőségbiztosítást, klinikai gyógyszerészetet, nyersanyagszállítást, a Pharmanex Biophotonic Scannert kifejlesztő tudsósokat és globális terméktámogatást. Ez a csapat több tucat szabadalmat hozott létre, számos tudományos összejövetelen adott elő és rengeteg tudományos értekezést publikált nemzetközileg elismert folyóiratokban. Ami pedig a legfontosabb, több, mint 40 országban, emberek milliói tapasztallhatják meg az elérhető legjobb táplálkozási termékekek kiterjedt skálájának jótékony hatását.
A Pharmanex örömére szolgál, hogy a vállalatnál foglalkoztatott 125 főállású tudósból 50 Kínában dolgozik. Ezen kívül 44, a kutatás és fejlesztés területén működő tudósunk dolgozik az Egyesült Államokban, 30 további regionális tudós csapat pedig Dél-Kelet Ázsiában, Észak Ázsiában és Európában. A Pharmanex tudósai izolálják az aktív természetes összetevőket, megvizsgálják, hogy miként hatnak az emberi testben, majd pedig tisztasági, biztonsági és konzisztencia szempontjából tesztelik azokat. Irányítják a kutatást, illetve átvizsgálják a már megjelent klinikai és tudományos tanulmányokat annak érdekében, hogy megismerjék azokat a természetes eredetű termékeket, amelyek jótékony hatással lehetnek az egészségre.
A világra kiterjedő kutatói hálózatának köszönhetően a Phamanexnek lehetősége nyílik arra, hogy a kultúrákban rendelkezésre álló legjobb tudományos eredményeket hasznosíthassa annak érdekében, hogy világszínvonalú termékeket állítson elő.


Mi is a network marketing?



MySpace Graphics

A network marketing...
Személytől-személynek módszer, mely mindenki számára elérhetővé teszi a termékeket. A termékeket Üzletépítőknek nevezett független értékesítési képviselők forgalmazzák.

Személyre szabott felvilágosítást nyújt, hogy a fogyasztók megértsék a Nu Skin termékeinek technológiailag előrehaladott természetét és minőségét.

A termékek marketingjének és forgalmazásának igen hatékony módszere. Az Üzletépítők jutalékot kapnak a személyes vásárlóiknak eladott termékek után.

Lehetőséget nyújt az embereknek saját üzleti szervezetük kiépítésére. További bónuszokat is kapnak azon vásárlók forgalma után, akiket személyesen ők szponzoráltak és képeztek ki Üzletépítőnek.

Lehetőséget nyújt a passzív bevételre, mivel az Üzletépítők a teljes szervezet forgalma után is kapnak jutalékot.

A network marketinges üzlet fő előnyei:

Az emberek jutalomban és elismerésben részesülnek kreativitásukért, kemény munkájukért és másoknak nyújtott szolgálatukért.

Csupán csekély kezdőtőkét és minimális adminisztrációt kíván, a hagyományos üzlettel ellentétben.

Nem járnak vele alkalmazottak, nincs bérszámfejtés és más munkavállalói kihívások.

Rugalmasságot nyújt, melynek köszönhetőoen Ön több időt tölthet családjával és barátaival.

A Magyar Orvosi Kamara ( www.mok.hu ) elismerésével

Forradalmasítja az egészségügyet a biofotonikus szkenner
(Forrás: http://www.mok.hu/index.php?pg=news_1_17939)

Az amerikai Pharmanex vitamin és táplálékkiegészítő gyártó cégnek a Nobel-díjjal kitüntetett RAMAN-spektográfián alapuló biofotonikus szkennere nemrég hazánkba is megérkezett, amely alkalmas az emberi szervezet antioxidáns szintjének fájdalommentes lemérésére.

Az amerikai Pharmanex vitamin és táplálékkiegészítő gyártó cégnek a Nobel-díjjal kitüntetett RAMAN-spektográfián alapuló biofotonikus szkennere nemrég hazánkba is megérkezett, amely alkalmas az emberi szervezet antioxidáns szintjének fájdalommentes lemérésére.

A technika lényege, hogy az eszköz kék lézer fénnyel megvilágítja a bőrfelszínt, beazonosítja a karotinoidok egyedülálló molekuláris szerkezetét, és végül pár perc alatt kiértékeli a kapott eredményeket. Ez azért is számít forradalmi újításnak az egészségügyben, mert ezidáig csupán a vérből vett minta alapján lehetett megállapítani ezeket az értékeket, amely vizsgálatok nem tekinthetőek mérvadónak, mert csakis a nemrégiben elfogyasztott ételekből a szervezetbe bekerült vitaminokat és ásványokat mutatják ki, a valódi egészségállapotot illetően viszont nem szolgálnak megbízható információkkal.
A Pharmanex kutatói Dr. Werner Gellerman, a Utah állambeli egyetem fizika professzorának vezetésével alapul véve Sir C. V. Raman 1930-ban Nobel-díjjal jutalmazott spektroszkóp-elméletét kifejlesztették az általuk biofotonikus szkennernek elnevezett gépet. A Pharmanex birtokolja a kizárólagos jogokat a bőr karotinoid szintjének nem orvostudományi környezetben való mérését szolgáló biofotonikus technológiára az elkövetkező 16 évben.
A gépben lévő monokromatikus, 473 nanométeren működő, kiserejű kék lézer megvilágítja a bőrt, és ahogyan a fény nekiütközik a karotinoid molekuláknak, azok vibrálni/rezonálni kezdenek, a nanométer érték ezáltal 530-ra emelkedik, s így a kék szín zöldre változik. Minél több antioxidáns található az adott felületen, annál több zöld fény verődik vissza, amit egy spektográf érzékel egy soroló detektor segítségével, a jel intenzitását pedig egy a készülékkel összekapcsolt számítógép kielemzi, és három perc elteltével megjeleníti a képernyőn a kapott eredményeket. A karotinoid antioxidáns számérték alapján személyre szabott megerősítés kapható ily módon az általános antioxidáns szintről, vagyis megállapítható, hogy a vizsgált szervezetnek milyen a betegségekkel szembeni ellenállóképessége.
"Ha 40 évvel ezelőtt, mikor néhány mérésemet végeztem, létezett volna ez az eszköz, a lehetőségek végtelenek lettek volna, és akkor ma már nem itt tartanánk"- nyilatkozta Dr. Laster Packer az antioxidáns metabolizmusok egyik nemzetközileg is elismert kutatója.
A többéves kutatómunkát követően a három évvel ezelőtt megjelent szkenner 2005-ben megkapta az év "leginnovatívabb technológiája" címet, az üzleti élet oszkár-díjának számító Stevies Award-ot.

A Pharmanex azonban nemcsak a technológiát bírja, hanem annak segítségével be is bizonyítja, hogy saját LifePak táplálékkiegészítő csomagja a ma piacon fellelhető hasonló készítmények közül a legkiválóbb, amely megkapta a három legnagyobb bevizsgáló cégnek a top-minősítő eredményeit (NSF, ConsumerLab.com, BSCG) valamint a Nutrition Business Journal Product Merit Award címét is.

Több mint ezer klinikai tanulmány bizonyítja a Life-Pak-ban és a testvértermékeiben található összetevők egészségre való pozitív hatásait. A legújabb kutatások nyomatékosítják, hogy az öregedést előidéző legfőbb okok a sejtek oxidálódása és a szabad gyökök DNS-romboló hatása. Klinikailag igazolt, hogy a LifePak védelmet nyújt a szervezetben végbemenő oxidációs folyamatokkal és a szabad gyökökkel szemben, késlelteti az öregedés ártalmas hatásait, valamint csökkenti a rák kialakulását illetve a szívbetegség előfordulását. Az említett jótékony hatást azonban a biofotonikus szkenner is igazolja, vagyis kimutatja, hogy már egy-két havi fogyasztás után is jelentősen megemelkedik a szervezet karotinoid-szintje.

Magyarországon ezidáig a szkennerrel megmért személyek nagy része a kritikus zónába tartozik, azaz az eredmények 0-20.000 között mozogtak. A szakemberek szerint a 20 és 30.000 közötti értékek is viszonylag alacsonynak számítanak, a 30-40.000 közötti antioxidáns szint jó közepesnek minősíthető, az e fölötti tartományba esőkről pedig elmondható, hogy valóban egészséges életmódot űznek, szervezetük telített antioxidánsokkal, és a legnagyobb mértékben ellenáll a betegségeknek. Hazánkban jelenleg hozzávetőlegesen 50 biofotonikus szkenner van a Pharmanex területi képviselőinek birtokában, amelyekkel országszerte rendszeresen végeznek méréseket, és javaslatokkal is ellátják az érdeklődőket szintjük növelése érdekében.

Mindezek mellett a Pharmanex lehetőséget nyújt mindenki számára, hogy tagja legyen világméretű hálózatának, és megismerkedvén modern és egyedülálló fejlesztéseikkel/termékeikkel, maguk is forgalmazókká váljanak. A cég évente több mint egymilliárdos forgalmat bonyolít, és méltányos jutalékos rendszere révén eddig több mint hétszáz dollármilliomos került ki munkatársaik közül.

Legyen a saját főnöke! A lehetőség, amit kínálunk

  • A Nu Skin Enterprises lehetővé teszi Ön számára, hogy folyamatos jövedelme legyen, korlátlan lehetőségekkel.
  • A Nu Skin Enterprises olyan termékeket kínál, melyek mindennap alkalmazhatók.
  • A Nu Skin Enterprises az iparágban létező egyik legnagylelkűbb kompenzációs tervet kínálja.
  • Saját otthonából dolgozva Ön is ki tud alakítani egy nemzetközi üzletet.
  • A Nu Skin Enterprises több mint 40 országban van jelen — és ez a szám egyre növekszik.
  • Saját maga viszi a vállalkozást, de nincs magára hagyva.
  • Egy stabil céges múlttal rendelkező, (amerikai dolláros) vállalat és felsővonali munkatársai támogatását is élvezheti.
  • Nincsenek alkalmazottak/nincsenek felesleges kiadások/nincs leltárkötelezettség/szinte nincs könyvelés!
  • Ön szabja meg, milyen iramban dolgozik.

MEGBIZHATÓ INFORMÁCIÓ!Az egészségügyi szakemberek a Pharmanexre tekintenek a táplálkozástudomány legfrissebb újdonságaiért és információiért. Ugyanezen okokból kifolyólag használják és ajánlják a világ élsportolói a Pharmanex termékeit magas normáikért, minőségükért és hatékonyságukért. A dzsungelektől a hegycsúcsokig, egy kalandtúrától helyi patikáig vezető sétáig, az orvosi rendelőtől az olimpiai dobogóig ugyanazon okból használják és ajánlják az emberek a Pharmanex termékeit: mert beválnak.

Forradalmasítja az egészségügyet a biofotonikus szkenner

Az amerikai Pharmanex vitamin és táplálékkiegészítő gyártó cégnek a Nobel-díjjal kitüntetett RAMAN-spektográfián alapuló biofotonikus szkennere nemrég hazánkba is megérkezett, amely alkalmas az emberi szervezet antioxidáns szintjének fájdalommentes lemérésére.

A technika lényege, hogy az eszköz kék lézer fénnyel megvilágítja a bőrfelszínt, beazonosítja a karotinoidok egyedülálló molekuláris szerkezetét, és végül pár perc alatt kiértékeli a kapott eredményeket. Ez azért is számít forradalmi újításnak az egészségügyben, mert ezidáig csupán a vérből vett minta alapján lehetett megállapítani ezeket az értékeket, amely vizsgálatok nem tekinthetőek mérvadónak, mert csakis a nemrégiben elfogyasztott ételekből a szervezetbe bekerült vitaminokat és ásványokat mutatják ki, a valódi egészségállapotot illetően viszont nem szolgálnak megbízható információkkal.

A Pharmanex kutatói Dr. Werner Gellerman, a Utah állambeli egyetem fizika professzorának vezetésével alapul véve Sir C. V. Raman 1930-ban Nobel-díjjal jutalmazott spektroszkóp-elméletét kifejlesztették az általuk biofotonikus szkennernek elnevezett gépet. A Pharmanex birtokolja a kizárólagos jogokat a bőr karotinoid szintjének nem orvostudományi környezetben való mérését szolgáló biofotonikus technológiára az elkövetkező 16 évben.

A gépben lévő monokromatikus, 473 nanométeren működő, kiserejű kék lézer megvilágítja a bőrt, és ahogyan a fény nekiütközik a karotinoid molekuláknak, azok vibrálni/rezonálni kezdenek, a nanométer érték ezáltal 530-ra emelkedik, s így a kék szín zöldre változik. Minél több antioxidáns található az adott felületen, annál több zöld fény verődik vissza, amit egy spektográf érzékel egy soroló detektor segítségével, a jel intenzitását pedig egy a készülékkel összekapcsolt számítógép kielemzi, és három perc elteltével megjeleníti a képernyőn a kapott eredményeket. A karotinoid antioxidáns számérték alapján személyre szabott megerősítés kapható ily módon az általános antioxidáns szintről, vagyis megállapítható, hogy a vizsgált szervezetnek milyen a betegségekkel szembeni ellenállóképessége.

"Ha 40 évvel ezelőtt, létezett volna ez az eszköz, a lehetőségek végtelenek lettek volna, és akkor ma már nem itt tartanánk"- nyilatkozta Dr. Laster Packer az antioxidáns metabolizmusok egyik nemzetközileg is elismert kutatója.

A többéves kutatómunkát követően a három évvel ezelőtt megjelent szkenner 2005-ben megkapta az év "leginnovatívabb technológiája" címet, az üzleti élet oszkár-díjának számító Stevies Award-ot.

BIOPHOTONIC SCANNER-A MÉRHETŐ KÜLÖMBSÉG

Biophotonic Scanner
2004 nyarán történt előzetes piaci bevezetése óta a Biofoton Szkenner egészségtudatos emberek ezreinek adta meg Európában bőrkarotinoid szintjük értékét (BKSZ) és bizonyította számukra, hogy a Pharmanex táplálék-kiegészítői egészséges étrenddel és életmóddal kiegészítve valóban hatásosak.

Ebben a részben a szkenner működéséről olvashat, arról, hogy mit nyújt az Ön számára és, hogy a Lifetime Monitoring Programme (Élethosszig tartó ellenőrzési program) tagjaként hogyan tudja figyelemmel követni antioxidáns állapotát.

Pharmanex BioPhotonic Scanner lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyen megmérjük az emberi szervezet karotinoid antioxidáns szintjét.
A Scanner megméri a bőrben található karotinoid antioxidánsok koncentrációját. AZ ANTIOXIDÁNSOK lekötik a testünkben lévő SZABADGYÖKŐKET! Óriási lépést jelent a készülék, hiszen egyszerűen, gyorsan, fájdalommentesen, vérvétel és szövetminta nélkül képes meghatározni szervezetünkbe beépült karotinoid antioxidánsok mennyiségét.
És miért jó az, ha ismerjük a karotinoid antioxidáns szintünket? – mert
- a karotinoidok az antioxidánsok nagy és hatékony csoportjába tartoznak, és ennek ismeretében következtetni lehet a szervezet teljes antioxidáns szintjére,
- megtudhatjuk mennyire ellenálló a szervezetünk a súlyos betegségek pl. a rák, az érrendszeri betegségek és nem utolsó sorban az öregedéssel szemben.

  1. ha ismerjük a az antioxidáns szintünket, akkor eldönthetjük, hogy változtatunk-e életmódunkon!


The Pharmanex® S2 is Extraordinary Science
Personalized, Revolutionized, Simplified

MOST ISMERJEME A MÉRHETŐSÉGET!

A szabadalmaztatott Pharmanex BioPhotonic Scanner egy új, áttörést jelentő vizsgálóeszköz, amely biztonságosan méri a karotinoidszinteket és azonnali eredményt szolgáltat az adott személy antioxidáns hatású karotinoidjának szintjéről.
Pharmanex Biophotonic Scanner
Egyszerűen a tenyerünket egy biztonságos, alacsony energiájú kék fényű lézer elé helyezve azonnal megtudhatjuk az antioxidáns hatású karotinoidok értékét - a saját bőrkarotinoid-indexünket.
Ezt követően több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztva, táplálékunkat LifePak használatával kiegészítve az antioxidáns hatású karotinoid magasabb szintjének igazolására nyomon követhetjük a bőrkarotinoid-indexünket.
A Pharmanex a szabadalmaztatott BioPhotonic Scanner technológia kizárólagos tulajdonosa.
Egy vezető amerikai kutatóegyetem orvosai és fizikusai által kifejlesztett BioPhotonic Scanner a világ első, az antioxidáns hatású karotinoid szintjének mérésére szolgáló eszköz, amely a Raman-technológiát alkalmazza.
A mérési technika most már mindenki számára elérhető az egészségnevelésre és táplálék-kiegészítők terjesztésére szakosodott független terjesztőkből álló Pharmanex hálózat révén.
HOGYAN KÉRJE A VIZSGÁLATÁT?
A Pharmanex disztribútora szívesen megszervezi, hogy Biofoton Szkenner vizsgálaton vehessen részt.

Ha még nem találkozott Pharmanex disztribútorral, keressen meg bennünket, és útba igazítjuk egy a környékén lévő disztribútorhoz.

BEVEZETÉS

A Biofoton Szkenner egy, az életmódot ellenőrző műszer, amely optikai jelek segítségével az emberi szervezet karotinoid szintjét méri a bőr felszínén. A karotinoidok az antioxidáns tápanyagok egy bizonyos fajtái, melyek sokféle gyümölcsben és zöldségben megtalálhatók.

A vizsgálat abból áll, hogy a tenyeret a szkenner alacsony intenzitású kék fénye elé kell tartani néhány percre. Fájdalommentes, non-invazív eljárás.

A letapogatási folyamat eredményeképp létrejövő jelek azonosítják a többi molekuláris anyag megzavarása nélkül a karotinoidok egyedi molekuláris struktúráját és megadják a vizsgált személy Bőr Karotinoid Szintjét. A Pharmanex a bőr karotinoidok nem-orvosi körülmények között történő mérését biztosító, szabadalommal védett Biofoton Szkenner technológia kizárólagos birtokosa.

Több tényező van befolyással bőrének karotinoid szintjére:

1. Étrend. A nagy mennyiségű karotinoidban gazdag gyümölcsöket és zöldségeket fogyasztók magasabb értéket mutatnak.
2. Táplálék-kiegészítők. Azok, akik rendszeresen fogyasztanak antioxidáns kiegészítőket általában magasabb értéket mutatnak.
3. A testzsír-százalék. A túlsúlyos vagy testmagasságukhoz illetve nemükhöz képest magas testzsír tartalommal bíró gyedek sokszor mutatnak alacsonyabb értéket.
4. Életmód. Az oxidatív stressz magas szintje és a szabadgyököknek való kitettség csökkenti az értéket. A dohányzás, a stressz, a napsütés, a légszennyezés és a toxinok a szabadgyökök gyakori forrásai.
5. Gének. A szervezet előre meghatározott karotinoid felvételi képességek közötti különbségei hatással vannak a mért bőr karotinoid szint értékére.
Itt kérheti a vizsgálatott!
Az ŐN üzletépitője:
id.Csik József
te.:06-30-9527117
Skype.:joskaba45
e.mail.:joskaba.pharmanex@gmail.com



PHARMANEX® BIOPHOTONIC SCANNER - A MÉRHETŐ KÜLÖNBSÉG A múltban csak az orvos által levett vér- vagy szövetminta laboratóriumi vizsgálatával lehetett a vérben lévő antioxidáns-tevékenységről információt nyerni. Most, a Pharmanex® Biophotonic Scanner gyors és non-invazív módon enged bepillantást az antioxidáns állapotunkba. A kezét csak néhány percig kell egy biztonságos, alacsony energiájú kék fény elé tartani és ebből megkapja a bőr karotinoid szintjének értékét (SCS) – amely azonnali képet nyújt a testben lévő karotinoid antioxidánsok aktivitásáról. A karotinoidok tekinthetők az antioxidáns hálózat első vonalának, és megbízható jelzői az átfogó antioxidáns egészségnek.

ha többet szeretne olvasni a szkenneről! A Pharmanex® Biophotonic Scanner technológiája egy Raman-szerinti rezonanciás színkép-elemzésként ismert optikai módszeren alapul. Ezt a módszert hosszú évek óta alkalmazzák kutató laboratóriumokban és a közelmúltban a biológiai rendszerekben végzett karotinoid kutatásokban. A Pharmanex a bőr karotinoidok nem-orvosi körülmények között történő mérését biztosító, szabadalommal védett Biophotonic Scanner technológia kizárólagos birtokosa. Kattintson ide
Kövesse figyelemmel antioxidáns státuszát!
Kezében a bőr karotinoid szint értékkel, van egy kiinduló pontja az antioxidáns védelmi hálózat kiépítéséhez. A kiegyensúlyozott diétát LifePak® vagy LifePak Essentials Super A és g3™ termékekkel kiegészítve, elkezdheti növelni a védekező antioxidánsok szintjét a szervezetében. Két-három hónapos kúra után egy további szkenner méréssel tapasztalni fogja a bőr karotinoid szintjének növekedését. Csatlakozzon az Élethosszig Tartó Ellenőrző Programhoz, hogy mindig biztos lehessen abban, hogy a lehető legnagyobb támogatást nyújtja szervezete számára a szabadgyökök okozta károsodás ellen! Az első szkenner méréshez keresse meg a helyi Nu Skin irodát!

Kattintson a „Shop” menüre, hogy vásárolhassan Pharmanex Nutritionals termékekből*, és élvezhesse az életminőséget javító termékek segítségét a jobb és hosszabb élet érdekében!












Hogyan zajlik a mérés?

Egyszerűen a tenyerünket egy biztonságos, alacsony energiájú kék fényű lézer elé helyezve azonnal megtudhatjuk az antioxidáns hatású karotinoidok értékét - a személyes antioxidáns-indexünket.

Ne mozgassa a kezét 3 percig!

Az eredmény, amit kapni fog, az Ön karotinoid antioxidáns értéke.

Ez lesz az Ön személyes száma!

Bőr karotin értékek magyarázata

–A példában a mért érték 25,000:

–Piros: 19,000 vagy kevesebb: helytelen étrend, nem fogyaszt táplálék kiegészítőket / vagy azok hatástalanok, genetikai faktor vagy dohányzás.

–Sárga: 20,000 - 29,000: Jobb étrend és / vagy táplálék kiegészítők.

GREEN: 30,000 - 39,000: Egészséges, zöldségekben, gyümölcsökben gazdag étrend és / vagy jó táplálék kiegészítők.

BLUE: 40,000+: Kitűnő, zöldségekben, gyümölcsökben gazdag étrend és kitűnő táplálék kiegészítők.

Növeld a tested védelmi értékét a Life Pak-kel

LifePak erősíti a teljes antioxidáns védelmi rendszert.

A hatás könnyen kimutatható a BioPhotonic Scanner-el.

Még ha sikerül is kiegyensúlyozottan táplálkoznia, talán szeretné ezt kiegészíteni annak érdekében, hogy minden nap hozzájusson az ezen felül szükséges tápanyaghoz. A Lifepak egy teljes körű táplálék-kiegészítő rendszer, amit kifejezetten a Pharmanex számára terveztek és az optimális mennyiségű vitamint , ásványi anyagot, nyomelemet, antioxidánst és phyto-tápanyagot tartalmazza, elősegítve a hosszú egészséget és jó közérzetet. Bármilyen étrend-kiegészítő diéta alapja és mindenkinek a legjobb egészséget biztosítja.

A szervezet antioxidáns aránya mérhető a Pharmanex cég által szabadalmaztatott bioscanner-rel. További információk és mérési időpontd

Active Image

A LifePak nem csak egy multi-vitamin! Bemutató!

A 20. században az átlagos élettartam 30 évvel emelkedett. Ugyanakkor az adott életkorra jellemző megbetegedések, egészségügyi problémák száma folyamatosan emelkedik. Szóval hosszabb ideig élünk, de vajon jobban élünk-e? Kezdjen el gondoskodni most az egészségéről, hogy azt a plusz 30 évet valóban ÉLJE! Több mint 1000 klinikai tanulmány bizonyítja a Life-Pak-ban található összetevők egészségre pozitív hatásait. A legújabb kutatások nyomatékosítják, hogy az öregedést előidéző legfőbb okok a sejtek oxidálódása és a szabad gyökök DNA romboló hatása. Klinikailag igazolt, hogy a Life Pak védelmet nyújt a szervezetben végbemenő oxidációs folyamatokkal és a szabad gyökökkel szemben. A Life Pak termékcsalád élettel töltheti meg életének éveit!

Egy átfogó táplálkozási, wellness program, amely megadja az optimális mennyiséget minden nélkülözhetetlen és jótékony tápanyagból, ami szükséges az egészség megtartásához és az általános jóléthez.

Nem érdekes, hogy milyen idős, vagy az életének melyik szakaszában jár, a szervezetének különleges tápanyagokra van szüksége. A LifePak termékeket, e különleges tápanyagszükségleteket szem előtt tartva fejlesztették ki, 5 formulát egyesítve egyetlen szabadalmazott termékké. Mi lett az eredmény?

Optimális tápanyag szintet ad az egészség megtartásához:

1. A bevitt tápanyag-elégtelenségre összpontosít
2. Támogatja a szív- és érrendszert
3. Táplálja a teljes csontozatot
4. Elősegíti az immunrendszer optimális működését
5. Támogatja a helyes anyagcserét és pozitív hatással van a vércukor szintre
6. Csökkenti az öregedés tüneteit
7. Megemeli az antioxidáns védelemi szintet

Összetevők:

Vitamin A (as Vitamin A Palmitate, 83% as Beta Carotene from Palm Fruit and Blakeslea trispora Extracts) 7,500 IU
Vitamin C (as Calcium Ascorbate) 250 mg
Vitamin D (as Cholecalciferol) 200 IU
Vitamin E (as D-Alpha Tocopheryl Acetate, Beta, Gamma, Delta Tocopherols, Tocotrienols) 150 IU
Vitamin K (as Phytonadione) 20 mcg
Thiamin (as Thiamine Mononitrate) 3.75 mg
Riboflavin (as Riboflavin) 4.25 mg
Niacin (as Niacin, Niacinamide) 20 mg
Vitamin B6 (as Pyridoxine Hydrochloride) 5 mg
Folate (as Folic Acid) 300 mcg
Vitamin B12 (as Cyanocobalamin) 15 mcg
Biotin (as Biotin) 150 mcg
Pantothenic Acid (as D-Calcium Pantothenate) 15 mg
Calcium (as Calcium Carbonate, Calcium Ascorbate, Calcium Propionate) 250 mg
Iodine (as Potassium Iodide) 50 mcg
Magnesium (as Magnesium Chelate, Magnesium Oxide) 125 mg
Zinc (as Zinc Chelate) 7.5 mg
Selenium (as L-Selenomethionine, Sodium Selenite) 70 mcg
Copper (as Copper Chelate) 0.5 mg
Manganese (as Manganese Chelate) 1 mg
Chromium (as Chromium Chelate) 100 mcg
Molybdenum (as Molybdenum Chelate) 37.5 mcg
Polyphenol and Flavonoid Blend 97.5 mg
Catechins (from Camellia sinensis Leaf Extract 20:1) 45 mg
Quercetin 25 mg
Grape Seed Extract with (min. 95% Polyphenols) 12.5 mg
Citrus Bioflavonoinds (from Citrus Fruits) 12.5 mg
Isoflavones (from Soy Extract) 2.5 mg
Alpha-Lipoic Acid 15 mg
Inositol (as Inositol) 5 mg
Carotenoid Blend (other than beta-carotene) 4.5 mg
Lycopene (from Lycopene) 2.5 mg
Alpha Carotene (from Palm Fruit Extract) 1 mg
Lutein (from Marigold Flower Extract) 1 mg
Boron (as Boron Citrate) 1.5 mg
Silicon (as Sodium Metasilicate) 1.5 mg
Vanadium (as Vanadyl Sulfate) 10 mcg

LifePak

A Pharmanex márka szilárd alapja

A LifePak átfogó táplálékkiegészítést nyújt 18 éven felüli felnőttek számára, teljeskörű táplálkozási programot biztosítva. A LifePak 5 formulát tömörít egyetlen szabadalmaztatott termékbe, mely felsorakoztat egy teljes spektrumú antioxidáns formulát, a B-komplex vitaminok kiegyensúlyozott elegyét, magas minőségű ásványi anyag forrásokat, teljes nyomelemeket és egy átfogó csontállag-megőrző formulát.

A LifePak alkossa minden táplálékkiegészítő-rendszer elsődleges alapját, ahonnan aztán tovább építhet bármilyen specifikus szükséglet kapcsán a Pharmanex Solutions széles skálájából!

Előnyök

  • · Erőteljes antioxidáns formula C- és E-vitaminnal.
  • · Optimális szintű tápanyag az egészség fenntartására.
  • · Átfogó nyomelemtartalmú kiegészítő.
  • Alkalmazás
    Reggeli vagy esti étkezése során vegyen be négy tablettát!

    Összetevők
    Tápanyagok /Növényi hatóanyagok/ Adalékanyagok egy zacskóban % ADH*

    A vitamin 1000 mcg
    D vitamin 5 mcg
    C vitamin 250 mg
    E vitamin 100mg
    Tiamin 3.8 mg
    B2 vitamin 4.3 mg
    Niacin 20 mg
    B6 vitamin 5 mg
    K vitamin 20 mcg
    Folsav 250 mcg
    B12 vitamin 10 mcg
    Biotin 0.15 mg
    Pantoténsav 15 mg
    Kalcium 250 mg
    Vas 1.5 mg
    Magnézium 125 mg
    Cink 7.5 mg
    Réz 1 mg
    Szelén 60 mcg
    Molibdén 37.5 mcg
    Mangán 2 mg
    Króm 100 mcg
    Likopen /paradicsom-kivonat 2.5 mg
    Lutein körömvirág-kivonat 1.0 mg
    Zöldtea-kivonat 70 mg
    Szőlőmag-kivonat 12.5 mg
    Quercetin 25 mg
    Citrusgyümölcs-kivonat 12.5 mg
    Inozitol 5 mg
    Kolin-bitartarát 5 mg
    Alfa lipoic-sav 15 mg
    Mikrokristályos cellulóz
    E 466 nátrium karboxietil-cellulóz
    E 554 nátrium-aluminium szilikát
    E 302 kalcium-aszkorbát
    E 309 Alfa-tokoferol
    E 470 Zsírsavak magnéziumsói
    E 570 zsírsavak
    E 551 szilícium-dioxid

    125 %
    100 %
    417 %
    1000 %
    271.4 %
    268 %
    111 %
    250%
    36.5 %
    125 %
    1000 %
    100 %
    250 %
    31.2 %
    11 %
    41.6 %
    50 %
    90 %
    85.7 %
    25 %
    57.1 %
    80 %

    Javasolt használat:

    2 tasak tartalma naponta. Egy tasak tartalmát reggelivel, egy tasak tartalmát vacsorával, 2-3 dl folyadékkal javasolt fogyasztani

    A Lifepak szervezetre gyakorolt jótékony hatása a Pharmanex egyedülálló Biofoton szkennerével mérhető.

  • AZ ÖN TANÁCSADÓJA!

    id.Csik József

    Életmód-váltóztató tanácsadó!

    Tel.: 06-30-9527117

    Skype.:joskaba45

    E.mail.: joskaba.pharmanex@gmail.com

    Címkék: Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat,
    Címkék: Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat, egy szeb és jobb jövő irényánam!

    Nincsenek megjegyzések: